Over Roxalis.

Roxalis Business & IT BV is een relatief jong bedrijf, dat actief is op de ERP Markt. Het bedrijf is medio 1999 door een aantal gedreven en ervaren ICT-ers opgericht. Onze gemiddelde ICT ervaring ligt bijvoorbeeld ruim boven de 15! jaar!

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging, dat de  markt behoefte behoefte heeft aan ICT-partners met meerwaarde. Roxalis heeft deze meerwaarde. Wij implementeren niet alleen een ERP pakket, maar denken ook met U mee zodat U na de implementatie ook nog rendement heeft; ergo "Wij halen voor U het beste uit de implementatie". 

Denk bij een implementatie ook aan een sterke synergie tussen u als opdrachtgever en onze medewerkers. Uw wensen, gekoppeld aan onze kennis van uw business én ERP oplossingen, leiden tot een gemaximaliseerd resultaat. Daarvan profiteren 2 partijen wat leidt tot een langdurige relatie met onze klanten.

Roxalis is bovendien een onafhankelijke speler op de dienstverlenende markt. Wij zijn niet afhankelijk van één bepaalde software leverancier, maar denken vanuit de concepten. Daardoor leveren wij een gewaardeerd Advies en leveren diensten zoals Project Management en (Business) Consultancy