Algemeen

Op basis van onze opgebouwde expertise zijn we in staat om organisaties doelgericht te ondersteunen op verschillende gebieden. Door de jarenlange ervaring in binnen- en buitenland zijn onze consultants qua kennen en kunnen 'senioren'.

Mogelijkheden.

Implementaties.
Wij hebben ervaring met het uitvoeren van complete implementaties door een implementatieteam. Ook het leveren van afzonderlijke consultants aan uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.
 
Optimalisaties.
Gerichte ondersteuning op diverse gebieden om optimaal gebruik te kunnen maken van verschillende reeds in gebruik zijnde softwarecomponenten of het implementeren van ongebruikte componenten.
 
Quick Scan.
Laat uw bedrijf, of een gedeelte daarvan, eens onder de loep nemen. Binnen een paar dagen doen wij een quick scan en kunnen wij u aangeven waar uw organisatie zich kan verbeteren. Tijdens dat verbeteringsproces kunnen wij u ondersteunen. Laat u adviseren op de deel gebieden Finance, Logistiek, Distrbution, Service.
 
Business Consultancy.
Via het doorlichten van uw organisatie en het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen, eventueel gekoppeld aan de (aanwezige) software, wordt een optimalisatie van uw bedrijf beoogd. 
 
Management Rapportages.
Dit is in één zin te vatten:

        Haalt U uit uw systeem wat er in zit ?

 

Referenties

Wij laten graag weten wat we kunnen, echter informatie van en over onze klanten wordt alleen maar verspreid op uw verzoek en in overleg met onze klanten. 

 

 

Belangrijkste voordelen

wij hebben vele jaren ervaring
kwaliteit is ons product
loyaliteit staat hoog in ons vaandel

 


 

Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe we u kunnen bereiken.

Stuur informatie over de service
Stuur informatie over het bedrijf
Vraag een verkoper contact met me op te nemen

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon